Forum korzysta z tzw. ciasteczek do utrzymywania stanu zalogowania.
0 Members i 2 Gości przegląda ten wątek.
"wczoraj wieczorem zachciało nam sie kochać z moim chłopakiem i namawiał mnie do sexu analnego czego bardzo pragnełam.Niestety mu odmówiłam z uwagi na to że nie czułam sie zbyt czysta w tym intymnym miejscu.Zatem Marcin zaczął mnie całować i pieścić jezyczkiem moją cipke.Po pary minutach doszłam do takiego podniecenia dostałam takich skurczy że nie wytrzymując tego napiecia póściłam mu bąka prosto w twarz.I tu sie zrodził nie lada problem gdyż Marcin szybko uciekł i do dzisiejszego dnia sie do mnie nie odezwał.Co robić? dziewczyny pomóżcie jago tak bardzo kocham a tak sie wstydz tego co wczoraj daszło. Pozdrawiam z nadzieją uzyskania pomocy zrozpaczona Sabina."
mam propozycję (jak ktos jeszcze tego nie zrobił):zainstalujcie sobie linuxa i czytajcie wszystkie fortunki. ubaw po pachy
ironiczna kpina na poziomie, gratuluje blyskotliwosci umyslu
Quote from: caress of starsironiczna kpina na poziomie, gratuluje blyskotliwosci umyslu Chyba nie zrozumiałem. Ja mam linuxa i lubię sobie czytać fortunki. Nie w każdej dystrybucji są, tym bardziej po polsku.
no dobsz, zle zrozumialam intencje Kasandry... . sorxale cytat "ubaw po pachy" wywarl na mnie wrazenie kpiny
Bo się pisze: "UBAW PO PACHI"