Author Topic: Forumowy zlot w wakacje  (Read 88091 times)

0 Members i 1 Gość przegląda ten wątek.

deluminathor

• Mourner
  • Global Moderathor
  • *
  • När vintern kommer...
    • Progressive-Bolt
Odp: Forumowy zlot w wakacje
« Reply #195 on: 2009-07-29, 20:31:32 »
jestem za sobotą 14:00 .
No to powiedzmy, że ustalone. Jak coś to gdzieś w temacie Łudstoku podawałem nr komórki.

Może się w końcu jakiś łudstokowy, albo brutalowy uda?
Ejże, ja prawdopodobnie też w obydwu uczestniczę  :o Trzeba się będzie spyknąć jakoś :)
Ja tylko w pierwszym, więc trzeba się gdzieś tam spotkać ;]
Właśnie ja tak niepewnie w pierwszym [na chwilę obecną małe szanse], za to w drugim na 100% jestem [chyba że wcześniej umrę]. Tak więc proponuję też ustalenie jakiegoś minizlotu brutalowego :]

Taaa tylko gdzie? Ja tam nigdy nie byłam :<

Przy budce z kuponami ;p
Ok, chyba dobry czas i miejsce mimo straszliwych tłumów, które zapewne będą się tam kotłować :P Ale znamy się, znajdziemy się :]

Kekkai

• Mourner
  • *
  • kota
    • katie's wonders
« Reply #196 on: 2009-07-31, 00:41:29 »
jestem za sobotą 14:00 .
No to powiedzmy, że ustalone. Jak coś to gdzieś w temacie Łudstoku podawałem nr komórki.

Może się w końcu jakiś łudstokowy, albo brutalowy uda?
Ejże, ja prawdopodobnie też w obydwu uczestniczę  :o Trzeba się będzie spyknąć jakoś :)
Ja tylko w pierwszym, więc trzeba się gdzieś tam spotkać ;]
Właśnie ja tak niepewnie w pierwszym [na chwilę obecną małe szanse], za to w drugim na 100% jestem [chyba że wcześniej umrę]. Tak więc proponuję też ustalenie jakiegoś minizlotu brutalowego :]

Taaa tylko gdzie? Ja tam nigdy nie byłam :<

Przy budce z kuponami ;p
Ok, chyba dobry czas i miejsce mimo straszliwych tłumów, które zapewne będą się tam kotłować :P Ale znamy się, znajdziemy się :]

Dopiero po obejrzeniu dokładnie strony BA zrozumiałam co Vronah miał na myśli i doznałam facepalm, bo to przecież takie oczywiste :) niestety na całym festiwalu mnie nie będzie - zapewne będzie my żyć w schronisku i dojeżdżać. Na jakies wybrane kapele się wybiorę, jednak problem w tym, że bilety jednodniowe nie są... :<

Vronah

• Strashna VronaH oje oje oje
« Reply #197 on: 2009-08-03, 17:53:35 »
Sorki, że mnie nie było w umówionym miejscu na Woodzie, ale zasnąłem na słońcu i jestem teraz różowo-bolący (więc karę mam ;p), ale bateria w telefonie padła mi chyba jeszcze w drodze na festiwal. ;p
selfbanned

Kekkai

• Mourner
  • *
  • kota
    • katie's wonders
« Reply #198 on: 2009-08-11, 00:52:22 »
Sorki, że mnie nie było w umówionym miejscu na Woodzie, ale zasnąłem na słońcu i jestem teraz różowo-bolący (więc karę mam ;p), ale bateria w telefonie padła mi chyba jeszcze w drodze na festiwal. ;p

Ale na Brutalu też Cię nie było. ULVER <3

Vronah

• Strashna VronaH oje oje oje
« Reply #199 on: 2009-08-11, 12:55:48 »
Na Brutalu niestety mnie w ogóle w tym roku nie było :C

Ale na Brutalu też Cię nie było. ULVER <3

selfbanned

deluminathor

• Mourner
  • Global Moderathor
  • *
  • När vintern kommer...
    • Progressive-Bolt
« Reply #200 on: 2009-08-14, 19:43:04 »
No zlot brutalowy był zajebisty. Sporo ludzi. Byłem ja, był Milad, byliśmy oboje, było nas dwóch, aż ostatecznie był namiot i kapeličkove Memory. W sumie był jeszcze Żywytrup, ale nie przyszedł, bo zasnął w Horror Cinema :lol: W sumie moment największego zgromadzenia forumowego przypadł na podsceniczne oczekiwanie przed występem Ulvera - grupa składała się wówczas z Kekkai, Bastetah, Milada, Żywegotrupa i mnie. I obowiązkowych cygaretek, thx Cortés :faja:
BTW Garm pali jak dwie lokomotywy bez katalizatora :shock:

Czarna

• ~pani zima~
« Reply #201 on: 2009-08-14, 21:52:13 »
Sporo ludzi. Byłem ja, był Milad, byliśmy oboje,
A który z Was jest innej płci? :P
...If I call will you come and will you save me?

Milad

• Bez gwiazdy nie ma jazdy :V
    • City of Mirrors
« Reply #202 on: 2009-08-14, 21:58:13 »
jak by Ci to wytłumaczyć... Cortez ma farbowane włosy... to chyba jasne, może nie jakiej jest płci, ale na pewno jakiej orientacji seksualnej :>
No way in from the outside, no way out from within.

lofty-success