Sorry Czarna, ale to s± prowokacje. Przestañ wreszcie sobie imaginowaæ, ¿e wszyscy za wszelk± cenê chc± Ciê unikaæ. Wmawiasz sobie i dajesz upust swojej fantazji w tej kwestii tu, na forum, gdzie nie wszyscy maj± dostateczny dystans i cierpliwo¶æ, ¿eby przechodziæ obojêtnie obok takich prowokacji. Nie, nie atakujê Ciê [jak zapewne to odebra³a¶]. Tylko spójrz wreszcie obiektywnie, bez jakiego¶ sztucznego umniejszania sobie.
bla, bla, bla...
Tak, to jest prowokacja, a poza tym chyba prawda, ale dalej nie masz racji. My¶lisz, ¿e lubiê siê poni¿aæ?!

Przeczytaj, co ja napisa³am, i co odpisa³ mi Minder.
Jest zaproszenie na imprezê, no to na nie odpowiadam.
A tu dostajê odpowied¼, ¿e jak przyjadê, to siê zrobi 30 osób. A gdzie ja napisa³am, ¿e zabieram grupê znajomych? Czy ja podró¿ujê zawsze z 10 osobami w plecaku? Czy tak ciê¿ko odczytaæ, ¿e pyta³am o to, czy JA mam siê czuæ zaproszona?? Mia³am napisaæ: "rozumiem, ¿e te¿ mogê siê zjawiæ?" Wtedy to by znaczy³o, ¿e mam jaki¶ kompleks mniejszo¶ci...

Za to potem znakomicie odczyta³am, ¿e nie jestem mile widziana.
To oczywiste, ¿e minder nie zaprosi wszystkich, co zreszt± napisa³ w odpowiedzi. I to nie by³o oczywiste, ¿e w tym pytaniu chodzi³o Ci tylko o Ciebie. Bo teoretycznie mog³a¶ mieæ na my¶li np. siebie wraz z wiêksz± grup± znajomych [z forum, nie z forum - nie wa¿ne]. A mieszkania jednak niewielkie s±.
Nie zaprosi wszystkich? Wiesz, a ja my¶la³am, ¿e pyta³am o ca³y ¶wiat...

Wy macie jakie¶ problemy z czytaniem miêdzy wierszami? Dobrze, w takim razie teraz bêdê pisaæ wszystko zupe³nie wprost, kawa na ³awê, ³opatologicznie:
Minderze drogi, jako, ¿e zamie¶ci³e¶ na forum og³oszenie, ¿e robisz imprezê, to poczu³am siê zaproszona równie¿ i mam chêæ przejechaæ te æwieræ Polski, po to, ¿eby zobaczyæ siê z Tob± i osobami, które tak naprawdê s± zaproszone. Jednak¿e jako ¿e trochê mi daleko, to wnoszê zapytanie, czy u¿yczy³by¶ równie¿ kawa³ka pod³ogi (o ³o¿ko/materac nie ¶miem pytaæ) do spania?
Przyznam siê te¿, ¿e pyta³am o wszystkich, bo Kas te¿ chcia³a przyjechaæ, ale ba³a siê zapytaæ.I jak, lepiej?
Szkoda, ¿e ju¿ nieaktualne.
I proszê, nie traktuj tego jako ataku. Przemy¶l. Tylko tyle. I najlepiej niech nikt nie komentuje tego posta. Over.
To nie ja tu jestem przewra¿liwiona (jeszcze...

), lol.
Nie traktujê tego jako ataku, ale jako obronê Kó³ka Wzajemnej Adoracji.
Amen.