Author Topic: Bielsko - Biała  (Read 65251 times)

0 Members i 1 Gość przegląda ten wątek.

Unas

• Hate, Dominate, Congregate, Eliminate...
  • Global Moderathor
  • *
  • Zajebisty gawron jest zajebisty
Odp: Bielsko - Biała
« Reply #15 on: 2008-02-25, 09:12:46 »
Jaaaasne.... A świstak... ;)
[under construction]

deluminathor

• Mourner
  • Global Moderathor
  • *
  • När vintern kommer...
    • Progressive-Bolt
« Reply #16 on: 2008-02-25, 10:45:36 »
P.S. A dwa tygodnie od 8. to akurat Wielkanoc jest... :roll:
oż. No to nie ma terminu XD impreza odwołana :P
E-tam. Forumowej wielkanocy jeszcze nie było, można spróbować XD

veila

• here comes the sun
« Reply #17 on: 2008-02-25, 11:24:01 »
No to minder na pewno zrobi czejndż w planach ;P

Ha. ha. ha. :roll: :P

No dobra, może sobie poradzicie beze mnie jakoś za te dwa tygodnie... A Minderowi się pewnie sprzątać nie chce ;D
wszystko, co skośne.

Budyń

• gość
    • spirit
« Reply #18 on: 2008-02-25, 13:41:56 »
super gadki, jak na fotka.pl  :twisted:
Avril kocham Cię :*

minder

• Master of Disaster
  • Administrator
  • *
  • Wokół sami lunatycy...
    • mindr.
« Reply #19 on: 2008-02-25, 13:57:54 »
super gadki, jak na fotka.pl  :twisted:
Nie siedzę na fotce, to nie wiem, ale dzięki za relację.
True Pagan Winter Crew

Czarna

• ~pani zima~
« Reply #20 on: 2008-02-25, 15:46:58 »
Quote from: veila
No dobra, może sobie poradzicie beze mnie jakoś za te dwa tygodnie... A Minderowi się pewnie sprzątać nie chce ;D
Minder po prostu zaczął chwalić się imprezą, bo nie pomyślał, że mogłabym (albo ktoś równie niechciany) przyjechać... A tu niespodzianka. :roll:
...If I call will you come and will you save me?

deluminathor

• Mourner
  • Global Moderathor
  • *
  • När vintern kommer...
    • Progressive-Bolt
« Reply #21 on: 2008-02-25, 16:17:50 »
Wiesz, ja tylko wyraziłam chęć przejechania paruset kilometrów, żeby się z Wami zobaczyć... Ale jak nie, to nie. Łaski bez.

(przecież tak naprawdę nie pytałam o wszystkich, tylko o mnie, nie?
A jak impreza nie jest dla wszystkich, to po co o niej tu piszecie?? Przecież umiecie się organizować we własnym gronie :roll:)

Minder po prostu zaczął chwalić się imprezą, bo nie pomyślał, że mogłabym (albo ktoś równie niechciany) przyjechać... A tu niespodzianka. :roll:
Sorry Czarna, ale to są prowokacje. Przestań wreszcie sobie imaginować, że wszyscy za wszelką cenę chcą Cię unikać. Wmawiasz sobie i dajesz upust swojej fantazji w tej kwestii tu, na forum, gdzie nie wszyscy mają dostateczny dystans i cierpliwość, żeby przechodzić obojętnie obok takich prowokacji. Nie, nie atakuję Cię [jak zapewne to odebrałaś]. Tylko spójrz wreszcie obiektywnie, bez jakiegoś sztucznego umniejszania sobie.

To oczywiste, że minder nie zaprosi wszystkich, co zresztą napisał w odpowiedzi. I to nie było oczywiste, że w tym pytaniu chodziło Ci tylko o Ciebie. Bo teoretycznie mogłaś mieć na myśli np. siebie wraz z większą grupą znajomych [z forum, nie z forum - nie ważne]. A mieszkania jednak niewielkie są.

I proszę, nie traktuj tego jako ataku. Przemyśl. Tylko tyle. I najlepiej niech nikt nie komentuje tego posta. Over.
« Last Edit: 2008-02-25, 16:19:27 by deluminathor »

:Wreath:

• grumpy forum user
« Reply #22 on: 2008-02-25, 16:44:29 »
a ja skomentuje tak: 999 postow to odwrocony szatan!  :twisted:

Czarna

• ~pani zima~
« Reply #23 on: 2008-02-25, 17:24:18 »
Sorry Czarna, ale to są prowokacje. Przestań wreszcie sobie imaginować, że wszyscy za wszelką cenę chcą Cię unikać. Wmawiasz sobie i dajesz upust swojej fantazji w tej kwestii tu, na forum, gdzie nie wszyscy mają dostateczny dystans i cierpliwość, żeby przechodzić obojętnie obok takich prowokacji. Nie, nie atakuję Cię [jak zapewne to odebrałaś]. Tylko spójrz wreszcie obiektywnie, bez jakiegoś sztucznego umniejszania sobie.
bla, bla, bla...
Tak, to jest prowokacja, a poza tym chyba prawda, ale dalej nie masz racji. Myślisz, że lubię się poniżać?! :shock:
Przeczytaj, co ja napisałam, i co odpisał mi Minder.
Jest zaproszenie na imprezę, no to na nie odpowiadam.
A tu dostaję odpowiedź, że jak przyjadę, to się zrobi 30 osób. A gdzie ja napisałam, że zabieram grupę znajomych? Czy ja podróżuję zawsze z 10 osobami w plecaku? Czy tak ciężko odczytać, że pytałam o to, czy JA mam się czuć zaproszona?? Miałam napisać: "rozumiem, że też mogę się zjawić?" Wtedy to by znaczyło, że mam jakiś kompleks mniejszości... :roll:
Za to potem znakomicie odczytałam, że nie jestem mile widziana.

To oczywiste, że minder nie zaprosi wszystkich, co zresztą napisał w odpowiedzi. I to nie było oczywiste, że w tym pytaniu chodziło Ci tylko o Ciebie. Bo teoretycznie mogłaś mieć na myśli np. siebie wraz z większą grupą znajomych [z forum, nie z forum - nie ważne]. A mieszkania jednak niewielkie są.
Nie zaprosi wszystkich? Wiesz, a ja myślałam, że pytałam o cały świat... :roll:
Wy macie jakieś problemy z czytaniem między wierszami? Dobrze, w takim razie teraz będę pisać wszystko zupełnie wprost, kawa na ławę, łopatologicznie:

Minderze drogi, jako, że zamieściłeś na forum ogłoszenie, że robisz imprezę, to poczułam się zaproszona również i mam chęć przejechać te ćwierć Polski, po to, żeby zobaczyć się z Tobą i osobami, które tak naprawdę są zaproszone. Jednakże jako że trochę mi daleko, to wnoszę zapytanie, czy użyczyłbyś również kawałka podłogi (o łożko/materac nie śmiem pytać) do spania?
Przyznam się też, że pytałam o wszystkich, bo Kas też chciała przyjechać, ale bała się zapytać.

I jak, lepiej?
Szkoda, że już nieaktualne.

I proszę, nie traktuj tego jako ataku. Przemyśl. Tylko tyle. I najlepiej niech nikt nie komentuje tego posta. Over.
To nie ja tu jestem przewrażliwiona (jeszcze... :roll:), lol.
Nie traktuję tego jako ataku, ale jako obronę Kółka Wzajemnej Adoracji.

Amen.

Unas

• Global Moderathor
  • *
« Reply #24 on: 2008-02-25, 17:25:48 »
Jako, że ja zawsze ludziom na przekór... to skomentuje.

Mi się zawsze wydawało, że jak ktoś reklamuje coś na forum jako "spot" tzn. że jest to impreza otwarta dla forumowiczów wszelkiego sortu. I nie mówię tu o mieszkaniu Mindera, bo do takowego nikt pchać się nie musi, wiadomo że jest małe i jest jego własnością. Ale przy takiej przewadze popytu nad podażą można po prostu pomyślec o innej miejscówce... Przynajmniej mnie by coś takiego przyszło do głowy. :>
[under construction]

minder

• Master of Disaster
  • Administrator
  • *
  • Wokół sami lunatycy...
    • mindr.
« Reply #25 on: 2008-02-25, 17:49:50 »
Niestety miejsc noclegowych w mojej melinie starczy co najwyżej dla dwóch, może trzech osób. Jak się poupycha, to może nawet pięć się zmieści, ale nie gwarantuję komfortu. Niedaleko jest schronisko jakby co. Aktualnie mam uraz do organizacji jakichkolwiek spędów, więc nie zamierzam się nawet zastanawiać nad logistyką parapetówki u mnie. Sądziłem, że skoro temat nazywa się "Bielsko-Biała", to osoby z miejscowości położonych dalej niż 100km raczej nie będą zainteresowane. Wtedy z Bielska są 3-4 osoby (nie licząc mnie), z okolic kolejne 3 osoby i akurat wszyscy się pomieszczą. Jestem mile zaskoczony, że komuś chciałoby się przejechać pół Polski, żeby obejrzeć moją krzywą mordę, ale przerasta mnie to, bo zwyczajnie nie jestem w stanie zorganizować wszystkim chętnym noclegu, choć bardzo bym chciał. Jeszcze jakieś pytania?
True Pagan Winter Crew

Unas

• Global Moderathor
  • *
« Reply #26 on: 2008-02-25, 17:55:42 »
Chyba żadnych... po prostu od Twojego poprzedniego komentarza nie wiało sympatią ani tym bardziej rzeczowością, którą napisałeś teraz.
[under construction]

Czarna

• ~pani zima~
« Reply #27 on: 2008-02-25, 18:03:57 »
No i sprawa jasna. Cieszę się, że się ucieszyłeś. Bo nie było widać.
Zastanowimy się w takim razie... :roll:

Juzef Le Dragon

• Guest
« Reply #28 on: 2008-02-25, 20:50:46 »
Czarna, oni na południu nie umieją się bawić. Strata czasu taka impreza u obcych plemion :P

Unas

• Global Moderathor
  • *
« Reply #29 on: 2008-02-25, 21:09:19 »
Rozumiem, że sugerujesz spot w mieście Thorn? :D
[under construction]