Forum korzysta z tzw. ciasteczek do utrzymywania stanu zalogowania.
0 Members i 1 Gość przegląda ten wątek.
Oglądam "Watahę" - świetny serial.
Quote from: Luksor on 2017-11-12, 13:10:13 Oglądam "Watahę" - świetny serial. Potwierdzam, dawno nie było tak dobrego polskiego seriau. Btw ja już 2gi seson oglądam
Quote from: ambush1 on 2017-11-13, 14:46:37 Quote from: Luksor on 2017-11-12, 13:10:13 Oglądam "Watahę" - świetny serial. Potwierdzam, dawno nie było tak dobrego polskiego seriau. Btw ja już 2gi seson oglądam Ja też i imho trzyma poziom jedynki.
Już? Jak to? Wydawało mi się, że oglądam na bieżąco
Luksor, a oglądałeś Hannibala z Hughem Dancym i Madsem Mikkelsenem? Jeżeli nie to gorąco polecam (3 sezony) Jak dla mnie no.1
Nowy serial na Canal+ "Kruk. Szepty słychać po zmroku" Wczoraj pierwszy odc. i powiem szczerze, że zapowiada się baaardzo ciekawie Luksor, polecam bo Twoje strony (tak mi się wydaje) czyli akcja dzieje się w Białymstoku
Quote from: ambush1 on 2018-03-19, 12:47:35 Nowy serial na Canal+ "Kruk. Szepty słychać po zmroku" Wczoraj pierwszy odc. i powiem szczerze, że zapowiada się baaardzo ciekawie Luksor, polecam bo Twoje strony (tak mi się wydaje) czyli akcja dzieje się w Białymstoku Dzięki za info. Trzeba się będzie zaznajomić.