Author Topic: Wasze ulubione gry  (Read 68746 times)

0 Members i 1 Gość przegląda ten wątek.

zazula

Odp: Wasze ulubione gry
« Reply #210 on: 2006-11-13, 04:01:01 »
ozeh - specjalnie dla Ciebie znalazłam na forum o morku wypowiedź - podziękowania jednego usera za pomoc. Tam gdzie my mówimy "dzięki, masz u mnie bro", tam oni mówią:
Spróbowałem tak zrobić i... jestem uwolniony xD xD xD xD yahoo.gif Wielkie THX za pomoc.Masz u mnie daedryczne,białej dłoni,indroliańskie,adamentynowe itemy
Co gry robią z ludźmi :lol:
Człowiek jest jak stolarz. Stolarz żyje, żyje, a potem umiera. Tak też bywa z człowiekiem.

djdioda

• Nazgul ortografii
  • Administrator
  • *
  • Southpole chainsaw massacre
« Reply #211 on: 2006-11-13, 10:57:05 »
ozeh - specjalnie dla Ciebie znalazłam na forum o morku wypowiedź - podziękowania jednego usera za pomoc. Tam gdzie my mówimy "dzięki, masz u mnie bro", tam oni mówią:
Spróbowałem tak zrobić i... jestem uwolniony xD xD xD xD yahoo.gif Wielkie THX za pomoc.Masz u mnie daedryczne,białej dłoni,indroliańskie,adamentynowe itemy
Co gry robią z ludźmi :lol:
To tylko świadczy o ich zdrowym podejściu, potrafią się z siebie śmiać używając odpowiedniej konwencji. Tak jak u nas jest topic o tym, czy Mikael jest bogiem czy też nie - nikt tego nie rozważa poważnie, ale pożartować można. :P

minder

• Master of Disaster
  • Administrator
  • *
  • Wokół sami lunatycy...
    • mindr.
« Reply #212 on: 2006-11-22, 23:32:22 »
Gish. Klikasz na własne ryzyko. Gra powoduje ciężkie uzależnienie ze względu na swą genialną miodność.

Bohaterem jest kula smoły. Tak, moi drodzy - smoły. Żywej smoły. Żywej, inteligentnej i mocno wkurzonej smoły. Też byście się wkurzyli, jakby Wam dziewczynę porwał jakiś potwór z kanałów. W każdym razie owa żywa wkurzona kula smoły potrafi kilka przyjemnych rzeczy - skakać, łazić po ścianach i suficie, prześlizgać się wąskimi korytarzami, rozbijać cegły, rozgniatać przeciwników oraz rzucać cegłami (lub przeciwnikami) w różnych kierunkach. To wszystko w przyjemnej oprawie graficznej. Wymagane wsparcie OpenGL - grafika mimo że jest platformówką z komiksową grafiką, to korzysta z różnych funkcji OpenGL jak na przykład oświetlenie.

Chodzi pod Linuksem, Windowsem i Mac OSX. Na stronie do pobrania wersja demo. Ostrzegałem, że uzależnia? :twisted:

DISCLAIMER:
Nie odpowiadam za zawalone egzaminy, oblane kolokwia/sprawdziany, niezdane matury i inne takie. Sami będziecie sobie winni - ostrzegałem.

Chyba tylko kobieta mogłaby spowodować, że uwolnię się od tej gry - np. uzyskując lepsze wyniki ode mnie :P Lub bijąc mnie w trakcie gry na dwóch. Albo używając kobiecych sposobów :}
« Last Edit: 2006-11-22, 23:38:45 by minder »
True Pagan Winter Crew

djdioda

• Nazgul ortografii
  • Administrator
  • *
« Reply #213 on: 2007-01-01, 20:50:55 »
Przedwczoraj odpaliłam Obliviona (dla niewtajemniczonych: następnik Morrowinda) żeby wypróbować możliwości nowego kompa i... wsiąkłam. Jak to dobrze, że mój laptop ma za słabą grafę żeby to pociągnąć i w Gdańsku będę uwolniona od Zapomnienia ;)

absent_friend

• friend of absynth
« Reply #214 on: 2007-01-01, 23:47:13 »
Dobry ten Gish  :twisted: Radocha niesamowita - porównywalna z tą jaką przeżywa 5-ciolatek, gdy mu się da kawałek plasteliny, a ten w zapamiętaniu odkrywa jej cudne własności  :mrgreen:

"I don't expect I'll ever understand.. How life just trickled through my hand.."

Buczyslawa

• Polskie Forum Alice In Chains
« Reply #215 on: 2007-01-03, 20:19:18 »
eee...mła ostatnio męczy namiętnie Sokobana w ramach zredukowania odmóżdżenia po świętach :P A przy okazji ścigamy się z moim lubym, kto dotrze dalej ;] Proszę dziś zmówić dwie zdrowaśki w intencji Buczysi, żeby wreszcie dogoniła tą cholerę :mrgreen:

veila

• here comes the sun
« Reply #216 on: 2007-01-03, 20:45:09 »
Stwierdziłam, że zdecydowanie jestem uzależniona od sapera. Na prawdę, jak na dzień sobie paru partyjek nie zagram to jakoś mi dziwnie. No wiecie, podchodzę do kompa żeby coś tam sprawdzić - dwa pyknięcia w saperka ;) Gadam na gadu - równocześnie w sapera. Ciekawe kiedy mi przejdzie. Pewnie się przerzucę na tetrisa, bo to też mnie ostatnio kręci czasami :]

djdioda: naprawdę
« Last Edit: 2007-01-03, 21:13:10 by djdioda »
wszystko, co skośne.

Fallout

« Reply #217 on: 2007-01-25, 12:54:32 »
Quote from: Arthus
Największe chamstwo to imho upadek 3DO i wyprzedanie praw. Do Heroes od razu znaleźli się oczywiście chętni i będziemy mieli kontynuację. Do M&M też, tylko, że z cRPG szykują nam jakąś prawie zręcznościówkę - Dark Messiah of M&M. Ale największy ból to, że nie powstanie The Four Horsemen of The Apocalypse a zapowiadało się wprost świetnie, od strony wizualnej pomagał przy tym sam Simon Bisley!
z innej beczki:
Niech Bethesda nie leci se w kulki tylko robi Fallout 3. Chociaż jak mieliby sprofanować tą serię to niech lepiej dalej siedzą cicho.
a teraz wyobraż sobie ,że kolejna część FALLOUTA miala by wyjść tylko na konsole.....Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!  :vom: :vom:
"...jeśli popatrzeć uważniej na ludzi, to zupełnie nie można zrozumieć ich postępowania. Natomiast jeśli spojrzymy na nich jak na jeszcze jeden gatunek zwierzęcia - to się wszystko zgadza. " - Wojciech Pilichowski

Sol

« Reply #218 on: 2007-01-31, 19:51:14 »
  Grał ktoś może w Warhammera Mark of Chaos?

Blek

• KURTULA
« Reply #219 on: 2007-01-31, 21:21:16 »
Grałem w Dawn of War. Niezłe.

W gry nie grywam już od dłuższego czasu. Czasem zarzucę sobie coś na siostrzanym PSP.

Sol

« Reply #220 on: 2007-02-01, 12:59:19 »
  W Dawn of War jedynie demówke :D. Zresztą zassałem też demko Mark of Chaos (1.1GB xD) i muszę powiedziec, że nie jest złe, ale nie wymiata. Lepszy Medieval II, a na dobrą sprawę mechanika podobna. Tylko ludziki inne :D.

djdioda

• Nazgul ortografii
  • Administrator
  • *
« Reply #221 on: 2007-02-01, 13:38:58 »
A ja sobie gram w Medal Of Honor, trzeba się wyładować po sesji ;)

Sol

« Reply #222 on: 2007-02-01, 13:51:48 »
  Ze strzelanin preferuje Painkillera i Tribes Zemsta :D.

Blek

• KURTULA
« Reply #223 on: 2007-02-01, 18:29:50 »
A ja za jakiś czas dostanę "Armed Assault" czyli... 'Operation Flashpoint 2"!!! Nie zdziwię się, jak nie będziecie znali tej gry, ale "Operation Flashpoint" to moja ulubiona (symulator żołnierza na polu walki).

A ze strzelanek sieciówek - tylko ET.

buckethead

• Ń Ń Ń
« Reply #224 on: 2007-02-01, 19:11:31 »
Ja ostatnio męczę pasjansa na windzie :twisted: