Author Topic: Wasze ulubione gry  (Read 68298 times)

0 Members i 1 Gość przegląda ten wątek.

ambush1

• Mourner
  • *
  • 3
Odp: Wasze ulubione gry
« Reply #450 on: 2012-01-12, 20:01:42 »
Jako maniak motoryzacji to symulatory tj. Richard Burns Rally oraz rFactor Do tego oczywiście kierka (u mnie G25), bo bez tego w te gry się nie da. Z innych to takie tytuły jak F.E.A.R. , Silent Hill, Fallout... ogólnie gra musi mieć fabułę i klimat. Ostatnio nieźle wciągnął mnie DeusEx: Human Revolution... kapitalna gra, ta swoboda w działaniu, muzyka, klimat i, moim subiektywnym zdaniem, świetna pod każdym względem! A zakończenia (jest kilka)??.. aż mnie zatkało.. ja wybrałem -> to ...

Orka_Opeth

« Reply #451 on: 2012-03-15, 16:29:12 »
« Last Edit: 2012-03-15, 20:40:36 by Kas »
out of the courtyard, come back tonight, my sweet satan I see you.

travelintime

• domorosły terminator
« Reply #452 on: 2012-04-22, 17:43:18 »
Niby nic wielkiego, ale się wciągnęłam w Cultivation. Ładne! =D
ze mną nie ma żartów

Callahan

• Rocket Man
« Reply #453 on: 2012-12-07, 15:09:19 »

Luksor

• Mourner
  • *
  • Phantom of the Opera
    • Whiteslope
« Reply #454 on: 2012-12-07, 16:50:07 »
Nigdy nie byłem wielkim maniakiem gier komputerowych. Na dobrą sprawę, jedyne które mnie pochłonęły niegdyś to:

- Prince of Persia

- Deluxe Ski Jump

- Harry Potter i kamień filozoficzny
Seven milestones...
Under a watching autumn eye
Contorted trees are spreading forth
The message of the wind

ambush1

• Mourner
  • *
  • 3
« Reply #455 on: 2012-12-08, 13:30:49 »
Nigdy nie byłem wielkim maniakiem gier komputerowych. Na dobrą sprawę, jedyne które mnie pochłonęły niegdyś to:

- Prince of Persia

o jaaa PoP zaiste klasyk to :) A w skoki 'nigdy' nie grałem, może dlatego, że nie potrafię nagle zainteresować się czymś czym nigdy się nie interesowałem ;)

Voice

• Global Moderathor
  • *
  • Beware of a sharp-edged weapon called human being!
« Reply #456 on: 2012-12-09, 20:47:20 »

- Prince of Persia

o jaaa PoP zaiste klasyk to :) A w skoki 'nigdy' nie grałem, może dlatego, że nie potrafię nagle zainteresować się czymś czym nigdy się nie interesowałem ;)

Bosz, ile ja na tym joystickow amigowych polamalem O_o
I had watched the snow all day.
Falling. It never lets up. All day falling.
I lifted my voice and wept out loud,
"So this is life?".

MCs, CDs & DVDs

kwarnik

• Mourner
  • *
« Reply #457 on: 2012-12-09, 20:55:24 »

- Deluxe Ski Jump

Ileśmy kolejek wypili przy tym ;)

bts

• deadmint vinyl blog
« Reply #458 on: 2012-12-10, 15:34:17 »
To ja pojadę trochę z innej strony. Najwięcej razy (w ostatnich latach) grałem chyba w:

K2

i Osadników z Catanu (razem z żeglarzami)

:D

Gra ktoś jeszcze w planszówy? Czy tylko oczy psujecie przed kompem/TV? ;)

Luksor

• Mourner
  • *
  • Phantom of the Opera
    • Whiteslope
« Reply #459 on: 2012-12-10, 16:02:27 »
Gdy córka była w wieku przedszkolnym, namiętnie grywaliśmy w Chińczyka i inne planszówki, których nazw już nie pamiętam. A potem przyszedł pierwszy Potter i pochłonął nas bez reszty. :)  Następne Pottery... dwójki nawet nie dograliśmy do końca.
Seven milestones...
Under a watching autumn eye
Contorted trees are spreading forth
The message of the wind

Kas

• Glücksbringerin
  • Global Moderathor
  • *
« Reply #460 on: 2012-12-11, 20:41:01 »
Planszowe to ja sprzedaję...
Dobra, gram w chińczyka i upwords (się słowa układa, ale inaczej to działa, niż scrabble, przez co zasad scrabbli nie opanowałam po dziś dzień, bo jakieś głupie dla mnie są :P). W warcaby kiedyś też grałam, ale jakoś przestałam.

bts

• deadmint vinyl blog
« Reply #461 on: 2012-12-11, 21:32:00 »
Prosze ja Was ;) chinczyk? Scrabble? Toz to nie gry tylko takie bele co ;) ok. Scrabble nie jest jeszcze takie zle. Ale w porownaniu z "prawdziwymi" grami wymieka na starcie. Pamietam jak kilka lat temu wpadl do nas na sylwestra znajomy i wzial osadnikow z catanu. Dla mnie to bylo pierwsze zetkniecie z nowa era planszowek (wczesniej to jeno wlasnie scrabble znalem, szachy i inne klasyki plus magie i miecz i kilka innych oldskulowych tytulow z czasow podstawowki). No i coz....przegapilismy kompletnie polnoc. No a dwa dni pozniej mialem juz swoj egzemplarz osadnikow a niedlugo potem jeszcze dwa dodatki ;) a pozniej to juz poszloooo i teraz szafa mi sie ugina od pudel. Polecam! Dzisiejsze planszowy to zupelnie inna bajka niz to co bylo kiedys. Cyfrowe gry wymiekaja, przy calym moim szacunku do serii silent hill ktora po dzis dzien uwielbiam. Przez silent hill 1 prawie przegapilem mature z matmy ;)

Kas

• Glücksbringerin
  • Global Moderathor
  • *
« Reply #462 on: 2012-12-11, 22:26:14 »
No mówię, że planszowe to tylko sprzedać umiem, grać to gram na telefonie w 3 w rzędzie :P

Kekkai

• Mourner
  • *
  • kota
    • katie's wonders
« Reply #463 on: 2012-12-20, 23:59:59 »
Prosze ja Was ;) chinczyk? Scrabble? Toz to nie gry tylko takie bele co ;) ok. Scrabble nie jest jeszcze takie zle. Ale w porownaniu z "prawdziwymi" grami wymieka na starcie. Pamietam jak kilka lat temu wpadl do nas na sylwestra znajomy i wzial osadnikow z catanu. Dla mnie to bylo pierwsze zetkniecie z nowa era planszowek (wczesniej to jeno wlasnie scrabble znalem, szachy i inne klasyki plus magie i miecz i kilka innych oldskulowych tytulow z czasow podstawowki). No i coz....przegapilismy kompletnie polnoc. No a dwa dni pozniej mialem juz swoj egzemplarz osadnikow a niedlugo potem jeszcze dwa dodatki ;) a pozniej to juz poszloooo i teraz szafa mi sie ugina od pudel. Polecam! Dzisiejsze planszowy to zupelnie inna bajka niz to co bylo kiedys. Cyfrowe gry wymiekaja, przy calym moim szacunku do serii silent hill ktora po dzis dzien uwielbiam. Przez silent hill 1 prawie przegapilem mature z matmy ;)

Grałam w Osadników ale mi nie podeszli. W domu mam Elder Sign, Android, Neuroshima Hex, Netrunner, Wolsung i Kowój. Grałam w Yggdrasil, Osadników, 7 cudów Świata, Horror w Arkham, Carcasonne, Zakazana wyspa, Agricola, Alcatraz, Świat Dysku, Gra o Tron (NIE POLECAM), Munchkin (tak, jest planszówka) i wiele innych, których już nie pamiętam.

Macbeth

• i'm stuck between.
« Reply #464 on: 2012-12-21, 10:45:45 »
Ja ;)

Oczywiście pojawiła się w moim życiu Magia i Miecz oraz pokrewne tytuły, a także miałem okazję grać w wiele gier planszowych z kategorii tych bardziej złożonych, a miało to miejsce przy okazji różnego rodzaju spotkań fanów gier planszowych. Osobiście mam dwie gry z serii Dungeoneer (Grobowiec Króla Nieumarłych i Krypta Przeklętych - czyli to co tygryski lubią najbardziej: podziemia) i bardzo je sobie chwalę. Powoli rozglądam się za jakimś kolejnym tytułem, tylko muszę takie ruchy wykonywać ostrożnie, bo mam duże problemy ze skompletowaniem drużyny do grania. Poza tym mam jeszcze stertę kart do MtG ;)

lofty-success